Teknoloji

Galaxy S21 serisi için güç adaptörü ve tanıtım tarihi sızıntıları

samsung galaxy s21

Geçmişte tanık olduğumuz bir durum tekrarlanıyor. Apple kapıyı açıyor, Android cihaz üreticileri de arkadan geliyor. Cupertino şirketinin yakın zamanda cesur bir adım atarak iPhone 12 serisi cihazların kutularından güç adaptörlerini ve Earpods kulaklıkları çıkardığını görmüştük. Hatta bu karar sonbahardan sonra satışa çıkan iPhone SE ve iPhone 11 modelleri için de uygulanmıştı. Daha önce Apple’ın bu kararıyla Facebook sayfası üzerinden dalga geçmiş olan Samsung, sonrasında bu paylaşımını sayfasından kaldırmıştı. Görünüşe göre, Güney Koreli şirket de aynı yoldan gidecek. En azından Birleşik Krallık kaynaklı bir paylaşım, bu ülkede satılacak Samsung Galaxy S21 serisi telefonların kutularında güç adaptörü ve kulaklıkların olmayacağını gösteriyor.

Ishan Agarwal adlı Twitter kaynağı, yeni Samsung Galaxy S21 serisinin kutularında güç adaptörü veya kulaklığın olmayacağı bilgisini paylaştı. Yeni amiral gemisi telefonların kutularından sadece USB-C kablosu çıkacak. Ayrıca Galaxy S21 modelinde 2400 x 1080 Full HD+ ekran bulunacağını öne sürüyor.

galaxy s21 şarj kutusu sızıntı

Agarwal sadece bu bilgiyi paylaşmakla kalmıyor. Samsung Galaxy S21 lansman etkinliğinin 14 Ocak tarihinde gerçekleşeceğini iddia ediyor. Bu iddiası da önceki sızıntılarla uyuşuyor. Hatta saat bilgisi de paylaşıyor, etkinliğin Samsung’un resmi web sitesinde, Türkiye saatiyle akşam 18.00’de yayınlanacağını da dile getiriyor.

Ishan Agarwal’ın öne sürdüğü bilgilerin doğruluğunu görmek için Samsung’un resmi etkinlik davetiyesini beklememiz gerekiyor. Her ne olursa olsun, yakında çıkacak Samsung Galaxy S21 serisiyle ilgili olarak daha şimdiden birçok bilgiye sahip durumdayız.

Galaxy S21 serisinin farklı çeşitlerinden renk seçeneklerine ve tasarıma kadar birçok sızıntı gördük. Buna ek olarak Galaxy S21 Ultra modelinin S Pen kapasitif ekran kalemini destekleyeceği de gördüğümüz sızıntılar arasında yer alıyor. Bu telefonların sahip olacağı işlemcilerden diğer teknik özelliklere ve kamera modülü tasarımlarına kadar birçok bilgiye de tanık olduk. Eğer bir S21 modeli satın almayı düşünüyorsanız, daha lansman gerçekleşmeden hangi çeşidini tercih edeceğinize karar verebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER