Teknoloji

Galaxy S21 renkleri sızan yeni ürün fotoğrafları ile detaylandırılıyor

galaxy 21 renkler
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son zamanlarda epey fazla miktarda Galaxy S21 sızıntısı, ürün fotoğrafı ve hatta ön incelemesi gördük. Serinin tanıtımına az bir zaman kala daha fazla resmi Galaxy S21 ürün fotoğrafı görüyoruz. Bu sefer giriş seviyesindeki Galaxy S21 renkleri ortaya çıkan ve dört farklı rengi bir arada gösteren bir ürün fotoğrafı ile görülüyor.

Pembe renkli versiyondan başlayacak olursak, bu seçenekte roze altın renginde bir kamera modülü var ve bu modül kenarlara doğru uzanıyor. Mor renkte ise metalik pembe renkli çerçeve ve kamera modülü görülüyor. Beyaz ve koyu gri renklerde de aynı tonlarda kamera modülleri ve arka renkler birbirleriyle eşleştirilmiş.

galaxy s21 renkler

Şimdiye kadar bildiklerimiz Galaxy S21 serisinin 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle geleceğini gösteriyor. İşlemcinin ABD ve bazı ülkelerde Snapdragon 888 olarak seçilmesi bekleniyor. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkede ise Exynos 2100 işlemciyi göreceğiz. Temel seviyedeki Galaxy S21 modelinin 6.3 inç ekrana sahip olması ve ince ekran çerçevesinin bulunması da tahminler arasında yer alıyor.

Galaxy S21’in arkasında biri geniş açı ve diğeri de ultra geniş açı olmak üzere iki adet 12 megapiksel kamera olacak. Bunlara ek olarak 3 kat optik yakınlaştırma imkanı sunan 64 megapiksel telefoto kamerayı da göreceğiz. Galaxy S21’in 128 GB kapasiteli versiyonunun Avrupa’da 849 avro fiyat etiketiyle satılacağı belirtiliyor. Bu durumda Türkiye fiyatının 9000 TL civarında olmasını bekleyebiliriz.

Samsung Galaxy S21 serisi tanıtım tarihi açıklanmadı. Ancak son dedikodular tanıtımın 14 Ocak tarihinde gerçekleşeceğini işaret ediyor. Gelişmeleri Teknoblog’da aktarmaya devam edeceğiz.

İLGİLİ HABERLER