Teknoloji

Galaxy S21 Plus ve iPhone 12 Pro sızan videoda karşı karşıya

galaxy s21 plus iphone 12 pro

Samsung, ocak ayının ortalarında gerçekleştireceği ve muhtemelen Galaxy S21 üçlüsünü tanıtacağı etkinliğin duyurusunu henüz yapmadı. Ancak tüm işaretler Samsung’un yeni nesil amiral gemisi telefonlarının çıkışının yakın olduğunu gösteriyor. Son olarak Galaxy S21 Plus modelinin bir videosu internete düştü. Çalışır durumdaki telefon Apple’ın amiral gemisi telefon serisi içinde yer alan ortanca modellerden olan iPhone 12 Pro ile yan yana getiriliyor ve bir karşılaştırma yapılıyor.

Daha önce sızan bir video, Galaxy S21 Plus olarak çıkacağı iddia edilen telefonun tasarımını ve kullanıcı arayüzünü göstermekten başka çok fazla detay sunmuyordu. Yeni kamera modülü tasarımı ve neredeyse çerçevesiz ekran bu videoda görünüyordu. Sakitech tarafından paylaşılan bu ilk sızıntı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Galaxy S21+ ile ilgili yeni video ise onu iPhone 12 Pro ile yan yana getiriyor ve en yakın müstakbel rakibiyle daha iyi şekilde karşılaştırma imkanı sunuyor. Hangi telefonun daha iyi göründüğüne karar vermek size kalmış.

Aradaki en büyük fark, en azından çalışan prototiple, Galaxy S21 Plus’ın arka yüzünde kulanılan malzeme oluyor. Görünüşe göre Samsung, plastik görünümlü bir malzeme kullanıyor. Bu açıdan cam arka yüzle gelen iPhone 12 Pro daha üst seviyede görünüyor. Galaxy S21 Plus için ödeyecekleri paranın yüksekliği karşısında telefonun müstakbel müşterileri bu seçimden memnun kalmayacaktır.

Tabii ki, bir yargıya varmak için henüz erken. Belki Samsung, son zamanlarda S20 FE veya Note 20 gibi amiral gemisi telefonlarında yer verdiği türden güçlendirilmiş bir polikarbon malzeme kullanmış olabilir. Bu malzeme kalite açısından camın gerisinde olsa da, sağlamlık ve verdiği his bakımından çok da geride bulunmuyor.

Galaxy S21+, ekranıyla öne çıkan bir model olacak gibi görünüyor. Samsung’un Ultra modeli haricindeki modellerde düz ekran kullanacağı söyleniyordu. Ekran, aşırı derecedeki ince kenarlarıyla sanki çerçevesiz bir görünüm sergiliyor.

The Galaxy S21+ makes up for it with its display, which admittedly looks gorgeous with extremely slim bezels. Then again, this is one thing Samsung already has down to a ?T? and it would be more surprising if it actually messed that up in its flagship models which, again, isn?t unheard of lately either.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER