Teknoloji

Galaxy S21 Plus erken ön inceleme videosunda iPhone 12 Pro Max ile karşı karşıya

galaxy s21 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Galaxy S21 serisinin tanıtımına bir aydan az bir zaman kaldığı konuşulurken serinin farklı üyeleri için de sızıntılar gelmeyi sürdürüyor. Son olarak Galaxy S21 Plus modeline ait bir ön inceleme videosu ortaya çıktı. Beş dakikanın altındaki süresiyle pek uzun sayılmayan video sayesinde Galaxy S21 Plus’ın neye benzediğini ve neler yapabildiğini görme imkanı elde ediyoruz.

YouTube kanalı Random Stuff 2 Galaxy S21 Plus ön inceleme videosunu yayınladı. Videonun sahibi bize bu telefonu nasıl elde ettiğini söylemiyor, ancak yazılım ve özelliklerin lansmandan önce değişmesi beklendiğinden, bunun mutlak bir inceleme olmadığı konusunda en başından çok net konuşuyor. Video bize telefonun ön tarafını göstererek başlıyor, neredeyse çerçevelerden yoksun olan ve düz bir yapıya sahip ön paneli, ekran içi parmak izi okuyucusu ile birlikte görüyoruz.

Random Stuff 2’nin ön inceleme videosu, 64 megapiksel ana kamera içeren üçlü kamera dizisine epey zaman ayırıyor. Ayrıca videoda Galaxy S21 Plus ile iPhone 12 Pro Max’i karşılaştıran bir dizi test fotoğrafı da yer alıyor. Galaxy S21 Plus, Apple’ın en son cihazına karşı onunla boy ölçüşebilecek sonuçlar ortaya koyuyor.

Ayrıca telefonun bazı teknik özellikleri de veriliyor. 8GB RAM, 128GB veya 256GB depolama alanı, Android 11, 5G ve Snapdragon 888 işlemci başlıca özellikler olarak sıralanıyor. Random Stuff 2, Galaxy S21 Plus’ın pil ömrü konusunda çok olumlu konuşuyor ve hatta cihazda çalışan bazı oyunları da videoda görüyoruz. Sonuç olarak, Galaxy S21 Plus’ın gelecek yılın en iyi telefonu olabileceği söyleniyor. Ancak elbette bu 2020’nin sonunda bunu söylemek için henüz erken görünüyor.

Samsung’un Galaxy S21 Plus ve S21 serisindeki diğer telefonları tanıttığını görmek için fazla beklemeyeceğiz. Samsung’un ocak ayında telefonlarını tanıtması ve fazla zaman geçmeden piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu da Galaxy S21 serisini yılın piyasaya çıkacak ilk amiral gemisi telefonlar hâline getirecektir. S21 ile ilgili haberleri Teknoblog’da aktarmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin.

İLGİLİ HABERLER