Teknoloji

Galaxy S21 için yeni One UI 4 betası dağıtımda

samsung one ui 3.1 galaxy s21 android 12 4 mobil
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy S21 için Android 12 tabanlı One UI 4 beta testlerine bu ayın ilk günlerinde başlamıştı. Şirket, One UI 4 betası için üçüncü güncellemeyi de dağıtıma çıkardı. 975 MB büyüklüğündeki güncelleme dosyası, beta sürümüne dahil edilen tüm S21 cihazlarına gönderiliyor.

Güncellemenin değişiklik kaydı uzun olsa da, Samsung’un daha önceki sürümlerde görülen hataları düzeltmeye odaklandığı anlaşılıyor. Örneğin, varsayılan kamera uygulamasında sesli komut algılamasının iyileştirildiği belirtiliyor.

Buna ek olarak, dijital asistan Bixby artık kilit ekranı üzerinden de aktive edilebiliyor. Telefonun sistem temasının değiştirilmesinin ardından otomatik olarak yeniden başlatılmaması ve sistem menülerindeki bozuk çevirilerin iyileştirilmesi de değişiklikler arasında yer alıyor.

galaxy s21 one ui 4 betaGalaxy S21 için hazırlanan en son One UI 4 beta güncellemesinin dağıtımı kademeli olarak gerçekleştiriliyor. Bu nedenle güncellemenin tüm beta kullanıcılarına ulaşmasının zaman alacağını belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER