Teknoloji

Galaxy S21 FE üretiminden Samsung’a iyi haber

galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE için resmi bir açıklama gelmese de, telefonun yakında resmiyet kazanması kesin gibi görünüyor. Üretim sürecinde yaşanan problemler nedeniyle duyurusu geciken telefon için gelen son haberler ise Samsung’u ve hayranlarını sevindirecek türden.

Son haberlere göre; Samsung bu ay içinde sadece 10 bin adet S21 FE üretebilmiş olsa da, buna yol açan sorunları çözdü. Geçtiğimiz yıl çıkan S20 FE’nin gördüğü ilgi mevcut üretim hacminin yeterli olmadığını gösterse de, üretimdeki sorunların çözülmesinin Samsung’u rahatlatacağını tahmin etmek pek zor değil.

S21 FE’de Samsung’un diğer S21 modellerinde sunduğu özelliklerin önemli bir kısmını daha uygun bir fiyat karşılığında bulmak mümkün olacak.

Samsung’un Galaxy S21 FE için üretim hedefine tam olarak ne zaman ulaşacağı ve resmi duyuruyu yapacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak standart S21’in fiyatının aşağıya inmesi nedeniyle Samsung’un S21 FE için çoktan treni kaçırdığını iddia edenler de var. S21 FE’nin sonbahar bitmeden tanıtılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER