Teknoloji

Galaxy S21 FE taslakları farklı renk seçeneklerini gösteriyor

galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE için ilk tasarım sızıntısı geçtiğimiz nisan ayında görülmüştü. Bu sızıntı telefonun görsek bakımdan standart S21’e bir hayli benzediğini göstermişti. Yeni S21 FE taslağında ise telefonu dört farklı renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor.

S21 FE, geçtiğimiz ay Geekbench’in benchmark testinden de geçmişti. Burada Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 6 GB RAM ve Android 11 işletim sisteminin varlığı görülmüştü.

S21 FE’de 6.41 inç büyüklüğünde düz bir ekranın bulunacağı belirtiliyor. Bu ekranın AMOLED olması bekleniyor. Ekranın üzerindeki deliğin ise 32 megapiksel kameraya ev sahipliği yapması öngörülüyor. 128 veya 256 GB depolama alanına sahip olacak cihazda 5G desteğinin bulunması bekleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil sağlayacak.

Galaxy S21 FE için Samsung’dan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak telefonun geniş ölçekli üretiminin temmuz ayında başlayacağı ve dördüncü çeyrekte de satışa sunulacağı söyleniyor. Telefonun ismini Samsung’un Meksika sitesinde görmek de mümkün olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER