Teknoloji

Galaxy S21 FE tanıtımı yıl sonuna kalabilir

samsung galaxy s21 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung ürünleri için dedikodu kazanı son zamanlarda iyiden iyiye alevlenmiş durumda. Şirketin yeni katlanabilir telefonları ve akıllı saatleriyle ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu yoğunlukta ara ara gündeme gelen cihazlardan birisi de Galaxy S21 FE oluyor.

S21 serisinin görece uygun fiyatlı üyesi olması beklenen S21 FE’nin akıbetiyle ilgili haberler son zamanlarda farklılık gösteriyor. Uzun süre boyunca S21 FE’nin ağustos ayında katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 ile birlikte tanıtılacağı söylense de, bir süredir S21 FE’nin üretiminde sorun olduğu iddiası etrafta dolaşıyor.

Kısa bir süre önce Samsung’un çip tedariğindeki sıkıntılar nedeniyle S21 FE’nin üretimini durdurduğu iddiası gündeme gelmişti. Samsung’dan o dönemde yapılan açıklamada henüz sorunun çözümü konusunda nihai bir kararın verilmediği belirtilmişti. Bu açıklama, üretim konusunda bir sorun olduğunun kabulü olarak değerlendirilmişti.

SamMobile sitesinde yayınlanan yeni bir habere göre, Galaxy S21 FE 2021’in son çeyreğinde tanıtılacak. Bu da telefonun ekim ila aralık ayları arasında gözler önüne çıkacağı anlamına geliyor. Samsung’un yıl sonu satış hedeflerini tutturmak ve S22 ile çakışma yaşanmaması adına ekim ayında duyuru yapma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER