Teknoloji

Galaxy S21 FE’nin çıkış tarihi için yeni tahmin

galaxy s20 fe

Samsung Galaxy Note serisinden vazgeçmese de, bu yıl seriye yeni bir üye eklemeyecek gibi görünüyor. Ancak bu durum, şirketin yılın üçüncü ve dördüncü çeyreklerini boş geçeceği anlamına gelmiyor. Analistlere göre; Samsung üçüncü çeyrekte yeni katlanabilir telefonlarını, dördüncü çeyrekte ise Galaxy S21 FE modelini gözler önüne çıkaracak.

Reuters’ın HMC Securities’in öngörülerine dayandırdığı haberine göre, çip tedariğindeki sıkıntılar Samsung’un orta segment telefonlarını ve dizüstü bilgisayarlarını etkiliyor. Otomotiv endüstrisinin bile çip üretimindeki sıkıntılardan etkilendiğini düşününce Samsung’un bu durumdan muzdarip olmasına pek şaşırmamak gerekiyor.

Samsung, bu hafta Galaxy A serisinin yeni üyelerini gözler önüne çıkarmıştı. SamMobile’ın haberine göre, şirketin yeni katlanabilir telefonları üçüncü çeyrekte tanıtılacak. WearOS işletim sistemli akıllı saatin de Samsung’un ürün portföyünde yer alması bekleniyor.

Galaxy S21 FE içinse oklar 2021’in dördüncü çeyreğini işaret ediyor. Bu süreçte Samsung’un Galaxy M serisine de yeni cihazlar ekleyeceği belirtiliyor. Galaxy Note cephesinde ise büyük ihtimalle bir hareketlilik olmayacağa benziyor.

İLGİLİ HABERLER