Teknoloji

Yeni Galaxy S21 FE sızıntısı renk seçeneklerini gösteriyor

galaxy s21 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 FE, son zamanların en çok konuşulan telefonları arasında yer alıyor. Akıllı telefonla ilgili sızıntılara şimdi de doğrudan Samsung tarafından hazırlanmışa benzeyen bir tanıtım görseli eklendi. Bu görselde telefonun farklı renk seçeneklerini görmek mümkün oluyor. Telefonun açık mor, yeşil, siyah ve beyaz renk seçenekleri görselde yer alıyor.

S21 FE, daha önce Geekbench’in benchmark testinden de geçmişti. Bu test sonucu Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 6 veya 8 GB RAM, Android 11 gibi özellikleri gözler önüne sermişti. Ancak kısa bir süre önce Samsung’un bu telefonda kendi üretimi olan Exynos işlemcileri kullanabileceği iddiası da gündeme gelmişti.

S21 FE’de ekranın orta üst kısmındaki delikte 32 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera bulunacak. 6.41 inç büyüklüğünde olması beklenen ekranın Full HD+ çözünürlük sunacağı söyleniyor.

Telefon için 128 ve 256 GB depolama alanı seçeneği sunulacak. S21 FE’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pil sağlayacak. Bu pil 45W şarj desteğiyle gelecek.

Galaxy S21 FE tanıtımı için Samsung’dan resmi bir açıklama gelmiş değil. Güney Koreli kaynaklara göre, akıllı telefon ekim ayında resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER