Teknoloji

Galaxy S21 FE sızıntısı geleneksel tasarımı gösteriyor

galaxy s21 fe

Samsung’un Galaxy S20 FE‘nin gördüğü ilgi nedeniyle cihazın takipçisi üstünde çalıştığı biliniyor. Galaxy S21 FE adını taşıması beklenen bu akıllı telefona dair detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Ünlü duyumcu OnLeaks tarafından paylaşılan ve Galaxy S21 FE’ye ait olduğu belirtilen görseller, küçük bir farkla insanlara beklediklerini gösteriyor. Standart Galaxy S21’e bir hayli benzeyen telefon, cam gibi görünen plastik arka panele sahip. Kamera çıkıntısının da arka panele entegre edilmiş olması göze çarpıyor.

S21 FE’de 6.4 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı söyleniyor. Üç arka kameraya sahip telefonun ön kamerasının da ekranın üzerindeki deliğe yerleştirildiği görülüyor. Sızıntıda telefonun özellikleri konusunda bilgi verilmese de, S20 FE’de standart S20 ile aynı işlemciye ve 120 Hz ekran bulunuyor. Dolayısıyla S21’de de bu yaklaşımın sürdürülmesi sürpriz olmayacaktır.

Ancak Galaxy S21 FE için sabırlı olmak gerekiyor. S20 FE geçtiğimiz yıl eylül ayında satışa sunulmuştu. Samsung bu yıl S21 serisini normalden erken tanıtsa da, şirketin S21 FE için pek aceleci davranmayacağı düşünülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER