Teknoloji

Galaxy S21 FE sızıntısı cihazı farklı açılardan gösteriyor

samsung galaxy s21 fe

Henüz duyurulmayan Samsung Galaxy S21 FE ile ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Tıpkı selefi S20 FE gibi, S21 FE de standart S21’e karşı daha uygun fiyatlı bir alternatif niteliği taşıyor.

Coinbrs tarafından paylaşılan sızıntılar, S21 FE’yi farklı açılardan görmeyi sağlıyor. Bu görseller de S21 ile benzerliği bir kez daha gösteriyor. Görseller, S21 FE’nin eylül ayında internete sızan kullanıcı kılavuzundakilerle aynı tasarımı gözler önüne seriyor.

Akıllı telefonun arkasında üç kameranın bulunacağı sızan fotoğraflarda bir kez daha görülüyor. 64 megapiksel ana arka kameraya derinlik sensörü ve ultra geniş açılı kameranın eşlik edeceği belirtiliyor. Telefonun ekranı ise parmak izi tarayıcısına ve orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilmiş 32 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

S21 FE’de ekran büyüklüğünün 6.4 inçe çıkması bekleniyor. 120 Hz AMOLED ekran ve Full HD+ çözünürlük konusunda ise bir değişiklik söz konusu değil. S21’de 4000 mAh olan pil kapasitesi S21 FE’de 4500 mAh’e yükseliyor. Bu pil, 15W hızlı şarj desteğine sahip.

Coinbrs’in haberine göre, telefonda bölgeye göre Qualcomm Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemci bulunacak. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 12 GB’ye kadar uzanacak. Dahili depolama alanında ise maksimum seçenek 256 GB olacak.

Samsung Galaxy S21 FE hakkındaki haberlerin ilginç bir seyir izlediği söylenebilir. Bir ara Samsung’un telefonu çıkarmaktan vazgeçtiği iddia edilse de, daha sonrasında bu iddia boşa çıkmıştı. S21 FE’nin tanıtımı için oklar 4 Ocak’ı işaret etse de, henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER