Teknoloji

Galaxy S21 FE sertifikası şarj hızını gösteriyor

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE ile ilgili sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisi akıllı telefona ait bir sertifika. Söz konusu sertifika, S21 FE’nin şarj hızını gözler önüne seriyor.

Galaxy S21 FE’nin ne zaman tanıtılacağı belirsizliğini koruyor. Son dedikodulara göre, telefonun çıkışı sonbahara ertelenmiş durumda. Ancak bu iddiaya rağmen, telefonun sertifika süreci bir değişiklik olmadan sürüyor gibi görünüyor.

Çin’in 3C sertifika kuruluna sunulan belgelerde hem EP-TA800 model numarasını taşıyan şarj adaptörü hem de S21 FE’nin Çin’de satılacak SM-G9900 model numaralı versiyonunu görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun kutusundan 25W şarj adaptörü çıkacak. Bu şarj adaptörünün daha önce Samsung Galaxy Note 10 ile de kullanıldığını belirtmekte fayda var. Yine de, S21 FE’nin kutusundan 25W şarj adaptörünün çıkıp çıkmayacağının garanti olmadığını belirtmek gerekiyor.

S21 FE’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu kapasite mevcut S21’inkine kıyasla daha küçük olsa da, S20 FE’ninkiyle aynı. Snapdragon 888 işlemci ve 6 GB RAM kapasitesi de telefonun olası özellikleri arasında sayılıyor.

Galaxy S21 FE ile ilgili pek çok iddia ortada dolaşsa da, bunları doğrulamak şu an için mümkün değil. Akıllı telefonun tanıtımının ağustos ayının sonrasına kaldığı iddiasını doğrulama konusunda biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER