Teknoloji

Galaxy S21 FE Samsung’un okula dönüş tanıtımında görüldü

galaxy s21 fe

Samsung’da gözler 11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğine çevrilmiş durumda. Şirketin resmi Instagram hesabından yapılan bir paylaşım, yakında tanıtılması beklenen cihazlardan biri olan Galaxy S21 FE hakkında ipucu veriyor.

Samsung’un “okula dönüş” promosyonu kapsamında yapılan bir paylaşımda Galaxy Book dizüstü bilgisayar ve Galaxy Buds Pro kulaklıkla birlikte bir akıllı telefon görülüyor. Bu akıllı telefonun da S21 FE olduğu anlaşılıyor.

S21 FE’nin tanıtımın ekim ayına ertelendiğine dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Bu da söz konusu fotoğrafı daha ilginç hâle getiriyor. Samsung’un akıllı telefonu 11 Ağustos’taki Unpacked etkinliğinde tanıtma ihtimali de akıllara geliyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Samsung (@samsung)’in paylaştığı bir gönderi

Sızıntılara göre, Galaxy S21 FE yenileme hızı 120 Hz olan 6.4 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip. Telefonun kalbinde Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemci bulunacak. S21 FE ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilden alacak. Fotoğrafta görülen cihazın S21 veya S21 Plus olması da ihtimaller arasında sayılsa da, Samsung’un sadece kamera adası için yeni bir versiyon çıkarması pek mantıklı görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER