Teknoloji

Galaxy S21 FE özellikleri TENAA sızıntısıyla görüldü

galaxy s21 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 FE hakkındaki sızıntılar son birkaç haftadır artmış durumda. Bu sızıntıların artması telefonun resmiyet kazanmasının çok da uzak olmadığını gösteriyor. Çin’in sertifika kurumu TENAA’dan sızan belgeler de telefon hakkında bilinenlere yenilerini ekliyor.

Telefonun tüm özellikleri henüz görülmüş değil. Ancak 120 Hz yenileme hızına sahip 6.4 inç ekranın varlığı bir kez daha doğrulanıyor. Telefonun minimal pil kapasitesi 4730 mAh olarak gösteriliyor. Bu da cihazın 4500 mAh kapasiteli pille geleceğini gösteriyor.

155.7 x 74.5 x 7.9 mm. boyutlar da TENAA kaydının gösterdikleri arasında yer alıyor. Bu da telefonun mevcut Galaxy S20 FE’ye kıyasla daha küçük olduğu anlamına geliyor. Bunun nedeni S21 FE’nin ekranının daha küçük olmasından başka bir şey değil.

Galaxy S21 FE, 45W şarj desteğiyle gelcek. Telefonun işlemcisi konusunda ise farklı iddialar mevcut. Daha önce telefonun Snapdragon 888 işlemciyle geleceği iddia edilmişti. Ancak bir süre önce telefonun kalbinde Exynos işlemcinin bulunacağı iddiaları da etrafta dolaşmaya başladı.

İLGİLİ HABERLER