Teknoloji

Galaxy S21 FE için renk seçeneklerini gösteren yeni sızıntı

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE önümüzdeki ay itibarıyla resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Yıl boyunca devam eden sızıntılar sayesinde telefonun pek çok özelliği ortaya çıkmıştı. Yeni bir sızıntı ise S21 FE’nin renk seçeneklerini ve Avrupa satış fiyatlarını gösteriyor.

WinFuture sitesinin haberine göre, telefonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip baz modeli Avrupa’da 649 avro karşılığında satılacak. 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 699 avro ödemesi gerekecek. S20 FE de geçtiğimiz yıl aynı fiyatlarla satışa sunulmuştu.

Renk seçeneklerinde ise Samsung siyah ve beyazın yanına yeşil ve pembeyi ekleyecek. Bu renk seçeneklerinin varlığından daha önceki sızıntılarda da bahsedilmişti. Paylaşılan örnek görsellerde de söz konusu renkleri görmek mümkün olmuştu. Samsung’un duyurunun ardından S21 FE için başka renk seçenekleri sunması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Galaxy S21 FE büyük ihtimalle 2022’nin ilk günlerinde CES 2022 kapsamında gözler önüne çıkacak. Samsung’un yeni telefonunun az sayıda bölge ve ülkede satışa sunulacağı söylentisinin doğruluğu da tanıtım sonrasında anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER