Teknoloji

Galaxy S21 FE için bir doğrulama da kullanım kılavuzuyla geldi

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE uzun süredir pek çok dedikodunun ana konusu hâline gelmiş durumda. Bir ara akıllı telefondan tamamen vazgeçildiği iddiası öne sürülse de, son haberler telefonun CES 2022’de tanıtılacağı yönünde. Yeni bir sızıntı da bu beklentiyi destekliyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass, S21 FE için hazırlanan kullanım kılavuzunun bağlantısını Twitter hesabı aracılığıyla paylaştı. Kullanım kılavuzuna şu anda erişilemese de, sayfanın hazırlanmış olması S21 FE’nin duyurusunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

Blass, S21 FE’ye ait olduğunu belirttiği başka bir görseli de paylaştı. Burada telefonun tasarımının S21’e benzediği, ancak kamera adasının arka panelin kalan kısmıyla aynı renkte olduğu görülüyor. S21 serisinin diğer üyelerinde kamera adasıyla arka panelin kalanı farklı renklerde kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Daha önceki sızıntılara göre, S21 FE plastik bir çerçeveyle gelecek. IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası, 6.4 inç 120 Hz Full HD+ ekran, Qualcomm Snapdragon 888 veya Samsung Exynos 2100 işlemci de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Üçlü arka kamera sistemine sahip olacağı söylenen Galaxy S21 FE enerjisini 4500 mAh kapasiteli pilden alacak. S21 FE’yle ilgili ortaya çıkmayan az sayıda detayın da resmi duyurudan önce sızması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER