Teknoloji

Galaxy S21 FE için bir destek sayfası sızıntısı daha

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE hakkındaki sızıntılar çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisi, daha önce ortaya çıkan tasarım görsellerinin doğru olduğunu gösteriyor. Telefonun yeşil renkli versiyonu, Samsung’un Birleşik Arap Emirlikleri sitesindeki destek sayfasında görüldü.

Destek sayfasında telefonun teknik özellikleri konusunda bir bilgi verilmiyor. Ancak çok uzun süredir devam eden sızıntılar sayesinde telefonun neredeyse tüm özellikleri biliniyor.

Galaxy S21 FE’nin önümüzdeki ay resmiyet kazanması bekleniyor. Akıllı telefonun 6.41 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD+ AMOLED ekranla geleceği belirtiliyor. Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemci taşıyacak telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pil verecek.

galaxy s21 feSamsung Galaxy S21 FE üçlü bir arka kamera sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. 12 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel 3x telefoto kamera eşlik edecek. Telefon yeşilin yanı sıra siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER