Teknoloji

Galaxy S21 FE için ABD’den onay geldi

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE, önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. S21 FE hakkındaki haberler de son zamanlarda artışa geçmiş durumda. Bu haberlerin en yenisi, akıllı telefonun ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylandığını gösteriyor.

FCC kaydında SM-G990U ve SM-G990U1 olmak üzere iki model numarası görülüyor. Telefonun EP-TA800 (25W) ve EP-TA845 (45W) olmak üzere iki farklı şarj adaptörünü destekleyeceği de kaydın gösterdikleri arasında yer alıyor. Ancak bunlardan hiçbirinin telefonun kutusundan çıkmayacağı söyleniyor.

S21 FE daha önce 8 GB RAM’e sahip versiyonuyla Geekbench’in benchmark testinden geçmişti. Sızan taslaklarla farklı renk seçeneklerini görmek de mümkün olmuştu. Burada telefonun plastik bir arka panele sahip olduğu ancak S21 serisinin diğer üyeleri gibi bir kamera adasıyla geleceği görülmüştü.

Galaxy S21 FE, 6.41 inç büyüklüğünde Super AMOLED 120 Hz ekranla gelecek. Bu ekranın üzerinde ön kameranın yerleştirildiği bir delik bulunuyor. Akıllı telefonun tanıtımı için eylül veya ekim ayları işaret ediliyor.

İLGİLİ HABERLER