Teknoloji

Galaxy S21 FE Güney Kore’de piyasaya çıkmayabilir

samsung galaxy s21 fe

Samsung yaşanan tüm gecikmelere rağmen Galaxy S21 FE modelini piyasaya sürme konusunda kararlı görünüyor. Şirketin bu tavrı biraz karakter dışı olsa da, Samsung’un telefona yaptığı yatırımın karşılığını almayı istediği söylenebilir. Ancak son haberlere göre, S21 FE’nin üretimi yüksek hacimli şekilde yapılmayacak. Telefon sadece birkaç bölgede piyasaya sürülecek ve bu bölgeler Güney Kore’yi kapsamayacak.

Güney Kore medyasında çıkan haberler, Samsung’un S21 FE serisini piyasaya süreceğini bir kez daha doğruluyor. Telefonun şirketin mobil iş birimi başkanı Roh Tae-moon’un isteği ve iradesi doğrultusunda piyasaya çıkacağı da haberde belirtilen noktalar arasında yer alıyor.

S21 FE’nin teknik özellikler bakımından Galaxy S21 serisinin diğer üyelerinden pek uzaklaşmayacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 6.4 inç 120 Hz ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Küresel çip krizi, S21 FE’nin varlığını tehlikeye atmıştı. Bu tehlike atlatılsa da, Samsung’un telefonu ilk başta planladığından daha az ülkede piyasaya süreceği söyleniyor. Güney Kore’de piyasaya çıkmayacağı iddia edilen telefonun ana satış sahasının Avrupa olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 FE hakkındaki dedikodular bir süre daha etrafta dolaşacak gibi görünüyor. Akıllı telefonun resmi duyurusunun 2022’nin ilk günlerinde yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER