Teknoloji

Galaxy S21 FE Google’ın AR Core destek sayfasında görüldü

samsung galaxy s21 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarını, akıllı saatlerini ve kablosuz kulaklığını tanıtmıştı. Galaxy S21 FE de bu etkinlikte gözler önüne çıkması beklenen cihazlardan biri olsa da, üretimde yaşanan sorunlar nedeniyle bu beklenti daha etkinlikten önce boşa çıkmıştı.

S21 FE’nin sonbahar aylarında tanıtılması bekleniyor. Telefonun varlığını gösteren işaretlere bir yenisi de Google tarafından eklendi. Akıllı telefon, Google’ın AR Core destek sayfasında “Galaxy S21 Fan Edition” ismiyle görülüyor.

Google’ın AR Core kayıtlarına girmesi, S21 FE’nin tanıtılmaya hazır olduğunu gösteriyor. S21 FE’nin diğer S21 modelleriyle aynı deneyimi yaşatması ancak bunu bazı özelliklerden feragat ederek daha uygun bir fiyat karşılığında yapması bekleniyor.

Telefonun biri Qualcomm diğeri de Exynos işlemcili iki versiyonunun bulunacağı biliniyor. Exynos versiyonun Exynos 2100 ile gelmesi öngörülüyor. Qualcomm tarafında ise Snapdragon 888’in tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Akıllı telefon geçtiğimiz ay Google Play Console kayıtlarına da girmişti.

Galaxy S21 FE için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak telefonun ekim ayı içinde tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER