Teknoloji

Galaxy S21 FE için hazırlanan destek sayfaları yeniden aktif

galaxy s21 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S21 FE hakkındaki soru işaretleri nihayet ortadan kalkıyor gibi görünüyor. Akıllı telefonun SM-G990 model numarası için hazırlanan destek sayfaları, iki ülkede yeniden aktif hâle geldi. Söz konusu destek sayfalarının kaldırılması, Samsung’un S21 FE’den vazgeçtiğini düşündürmüştü.

Bu hareket, S21 FE’nin 11 Ocak 2022’de tanıtılacağını destekleyen bir adım olarak değerlendiriliyor. Dolaysıyla Galaxy S22’nin de şubat ayında gözler önüne çıkması ihtimali kuvvetleniyor. Samsung’un bu telefonlardan biriyle birlikte Galaxy Tab S8 serisi tabletlerini de tanıtması bekleniyor.

Samsung Afrika sitesinde görülen G990E model numaralı S21 FE, daha önce Geekbench’in benchmark testinden Exynos 2100 işlemciyle geçmişti. Telefonun ABD ve Çin’de Snapdragon 888 işlemciyle gelmesi bekleniyor.

Galaxy S21 FE, S21 serisinin diğer üç üyesine benzer bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak. Kamera adası ve arka panel materyallerinin diğer S21 modelleriyle aynı olması öngörülüyor. Sızıntılara göre, akıllı telefonda 6.4 inç AMOLED ekran bulunacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25W şarj desteğine sahip 4500 mAh pil verecek.

İLGİLİ HABERLER