Manşetler

Samsung Galaxy S21 FE çıkış tarihi ve özel satış kampanyası ile ilgili bilgiler

samsung galaxy s21 fe çıkış tarihi

Samsung Galaxy S21 FE Türkiye zamanıyla sabaha karşı düzenlenen Samsung CES 2022 etkinliğiyle birlikte resmiyet kazandı. Samsung, bu yeni telefonun Türkiye piyasaya çıkış bilgileri gibi detaylarını açıklamakta gecikmedi. Şirketin belirttiğine göre, telefon önümüzdeki hafta içinde çevrimiçi satışa sunulacak.

Samsung, Galaxy S21 FE 5G modelinin 11 Ocak 2022’den itibaren Samsung.com, operatörler ve perakendeciler aracılığıyla geniş kapsamlı olarak çevrimiçi satışa sunulması planlandığını kaydetti. Bununla birlikte ürünün satış durumu ülke ve bölge pazarlarına göre farklılık gösterebileceğini söyledi.

Samsung Galaxy S21 FE 5G için 1999TL’den başlayan Değişim Kampanyası

Samsung Türkiye’de, Galaxy S21 FE 5G için kullanıcılara 1999 TL’den başlayan fiyatlarla bir değişim kampanyası da sunuyor. Kampanya kapsamında 11– 31 Ocak 2022 tarihleri arasında Samsung mağazalarından Samsung Galaxy S21 FE 5G modeli satın alan kullanıcılar, eski telefonlarını getirdiklerinde değişen oranlarda indirim almaya hak kazanıyor. Eski Samsung cep telefonunu getiren ve Değişim Kampanyası koşullarını sağlayan tüketicilere KDV dahil 2000 TL, Samsung dışındaki telefonlarını getiren kullanıcılara ise KDV dahil 1500 TL olmak üzere, eski ürünün belirlenen değerine ek destek sunuluyor. Eski cep telefonlarının belirlenen değerinin 1000 TL tutarının altında olması durumunda kullanıcılar Samsung Türkiye tarafından sağlanan bu ek desteğe hak kazanamıyor.

Samsung Galaxy S21 FE 5G özellikleri

Samsung’un kullanıcıları, kendilerini keşfetmeye ve ifade etmeye teşvik eden çok fonksiyonlu bir cihaz olarak nitelendirdiği Galaxy S21 FE, Samsung hayranlarının en sevdiği Galaxy S21 premium ürün özelliklerini bir araya getiriyor. Göz alıcı tasarımıyla öne çıkan cihaz,  Galaxy S21’in üstün özellikleriyle donatıldı.

Cihaz, Olive, Lavender, White veya Graphite olmak üzere dört yeni ve güncel renk seçeneğiyle kullanıcılarla buluşacak. Galaxy S21 FE, 7,9 mm kalınlığında şık ve ince gövdesiyle cebe kolayca sığabiliyor, farklı yaşam tarzlarından kullanıcılara hareket halindeyken dahi kullanım kolaylığı sunuyor. Telefon, Galaxy’nin diğer S21 Serisi cihazlarda da kullanılan en yeni ve süper hızlı işlemci Exynos 2100 ile donatıldı. Oyun tutkunları ve video içerik üreticileri, dinamik AMOLED 2X ekranda en yüksek çözünürlüğü sağlayan S21 FE’nin ultra net, yüksek kaliteli grafikleri ve görüntü kalitesi karşısında büyülenecek. Galaxy S21 FE ile tüm oyunlar artık çok daha keyifli hale geliyor.

galaxy s21 fe

Galaxy S21 FE, işte, evde, yolda kısacası her yerde, ertesi güne kadar devam eden bir pil ile donatıldı. Telefonun 25W Süper Hızlı Şarj özelliğiyle güçlendirilen pili, yalnızca 30 dakikada %50’nin üzerinde şarj edilebiliyor, böylece kullanıcılar Galaxy S21 FE’nin muhteşem yüksek performansının keyfini hiç bölünmeden çıkarabiliyor.

Galaxy S21 Serisi cihazlar, ileri teknoloji kamera özellikleriyle biliniyor. Aynı profesyonel düzeyde kameraya sahip olan Galaxy S21 FE’de en canlı fotoğraflarını çekebiliyor. Amatör fotoğrafçılar da, profesyoneller de bu kamerayla elde ettikleri çarpıcı görsel içerikleri zahmetsizce düzenleyerek paylaşabiliyor. Cihazın ‘Gece Modu’ da, Galaxy S20 FE’ye göre daha iyileştirildi. Android telefon, tüm arkadaşlarını çerçeveye sığdırmak isteyenlere Samsung’un şimdiye kadarki en iyi selfie deneyimini sunuyor. Galaxy S21 FE’nin gelişmiş 32MP ön kamerası sayesinde kullanıcılar, tüm sevdikleriyle yüksek çözünürlüklü selfie’ler çekebilecek, ardından, yapay zeka (AI) destekli gelişmiş ‘Yüz Güzelleştirme’ özellikleriyle en iyi görünüm için gerekli ayarları yapabilecek. Ayrıca, ‘Çift Kayıt’ özelliğiyle kullanıcılar, hem önlerinde hem de arkalarında olan biten her şeyi görüntüleyebiliyor. Kayıt tuşuna basıldığında gerisini her iki lensi aynı anda kullanarak görüntü alabilen kamera zahmetsizce hallediyor.

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, “Teknoloji ve dijitalleşmenin hayatımızın her alanına etki ettiği günümüzde, en ileri teknolojilere sahip üst düzey akıllı telefon deneyimini yaşamak isteyenler için tasarlanan Galaxy S21 FE 5G, süper hızlı ve güçlü işlemcisi, profesyonel düzeyde kamera ve video özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Oyun ve video tutkunları bu farkı ultra net, yüksek çözünürlüklü AMOLED 2X ekranın sağladığı üstün grafik ve görüntü kalitesi ile deneyimleyecek. Samsung olarak 2022’de de Galaxy cihazlarımızla kullanıcılarımızın yanlarında olmaya devam edecek ” dedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER