Teknoloji

Galaxy S21 FE canlı fotoğraflarda görüldü

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE çıkışı yılan hikayesine dönen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Önce ertelenen daha sonra iptal edilen telefonun çıkışı, son olarak 2022’nin ocak ayına bırakılmıştı.

Tanıtım tarihi için bekleyiş sürerken, Galaxy S21 FE hakkındaki sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak, S21 FE’ye ait olduğu söylenen canlı fotoğraflar ortaya çıktı.

Akıllı telefonun 6.4 inç büyüklüğündeki düz AMOLED ekranı Galaxy S20 FE’yi hatırlatıyor. Bu ekranın orta üst kısmında da kameranın yerleştirildiği bir delik bulunuyor. Arka tarafta ise S21 serisinin diğer üyelerine benzeyen kamera çıkıntısı göze çarpıyor. Kamera çıkıntısının plastik arka panelle aynı renkte olduğunu belirtmekte de fayda var.

Samsung Galaxy S21 FE büyük ihtimalle 4500 mAh kapasiteli pille gelecek. Bu pilin hem kablosuz hem de ters kablosuz şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Pazara göre Snapdragon 888 ve Exynos 2100 işlemciyle gelmesi öngörülen telefon; beyaz, mor, krem ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER