Teknoloji

Galaxy S21 FE bazı bölgelerde satışa sunulmayabilir

samsung galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE ile ilgili haberler son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Güney Koreli şirketin telefonun çıkışını erteleyeceği iddiası, kısa süre önce gündeme gelmişti. Yeni bir habere göre, S21 FE sadece belli bölgelerde satışa sunulacak.

Güney Kore merkezli Financial News sitesinin haberinde, çip tedariğinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle böyle bir kararın alındığı belirtildi. Samsung’un bu telefonda sadece Snapdragon 888 işlemci seçeneğini sunması bekleniyor. S21 FE’nin çıkışı için ekim ayı işaret edilirken, telefonun sadece ABD ve Avrupa’da satılabileceği öne sürüldü.

Samsung’un telefonu ağustos ayında çıkarmayı planladığı, ancak çiğ tedariğindeki problemler nedeniyle çıkışının ertelendiği ve kapsamın daraltıldığı ifade edildi. Financial News’in kaynağı, Samsung’un S21 FE’yi daha sonra başka bölgelerde piyasaya sunmasının ihtimaller dahilinde olmadığını belirtti.

Samsung’dan kısa süre önce yapılan açıklamada, S21 FE konusunda kesin bir karara varılmadığı dile getirilmişti.

Galaxy S21 FE, S21 serisinin diğer üyelerine kıyasla görece daha “sade” özelliklerle gelecek. Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, 6.5 inç 120 Hz AMOLED ekran, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı gibi özelliklere sahip olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER