Teknoloji

Galaxy S21 FE 8 GB RAM ile benchmark testinden geçti

galaxy s20 fe 2022

Samsung Galaxy S21 FE, yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun 6 ve 8 GB olmak üzere iki RAM seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülmüştü.

Güney Koreli şirket amiral gemisi telefonlarında genellikle Qualcomm’un Snapdragon serisi işlemcilerinin yanında kendi Exynos işlemcilerini de seçenek olarak sunuyor. Ancak S21 FE’de böyle bir yaklaşımın uygulanmayacağı ve telefon için tek işlemci seçeneğinin Snapdragon 888 olacağı söyleniyor.

S21 FE’nin 8 GB RAM’e sahip versiyonu, Geekbench’in benchmark testinden geçti. Benchmark testinin sonucu, telefonun kutusundan Android 11 ile çıkacağını ve Snapdragon 888 işlemci taşıyacağını doğruluyor.

galaxy s21 feGalaxy S21 FE, büyük ihtimalle dördüncü çeyrekte resmiyet kazanacak. Akıllı telefon için dört farklı renk seçeneğinin sunulması bekleniyor. 120 Hz yenileme hızına sahip 6.41 inç Super AMOLED ekran, 128 veya 256 GB depolama alanı ve 4500 mAh kapasiteli pil de telefonun olası özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER