Teknoloji

Samsung Galaxy S21 FE 4G’nin izleri görüldü

galaxy s21 fe 4g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un ilk Fan Edition (FE) telefonu olan Galaxy S20 FE, 2020’de 4G ve 5G seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. 4G versiyon Samsung’un Exynos 990, 5G versiyon ise Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisiyle gelmişti. S21 FE içinse sadece 5G desteği mevcut. Yeni sızıntılara göre, Samsung Galaxy S21 FE 4G versiyonunu da kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Günümüzde 5G telefonlar giderek yaygınlaşıyor. Dolayısıyla Samsung’un S21 FE’nin 4G versiyonunu hazırlaması sürpriz bir hamle olarak değerlendirilebilir. Ancak şirketin satışları artırmak için böyle bir tercih yapması da anlaşılabilir.

Telefonun 5G versiyonu SM-G990B model numarasını taşıyor. Galaxy Club sitesinin haberine göre, tamamen farklı bir yazılıma sahip SM-G990B2 model numaralı bir versiyonun izleri de kayıtlarda görüldü. Bluetooth SIG kayıtlarına göre, akıllı telefon Bluetooth 5.2 desteğiyle gelecek. S21 FE 5G’de ise Bluetooth 5.0 desteği mevcut.

S21 FE 4G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Telefonun izleri İskandinav ülkelerindeki çevrimiçi mağazalar ile Belçika ve Hollanda’daki mağazalarda görüldü.

Samsung Galaxy S21 FE 4G, tahmin edilebileceği gibi, 5G versiyondan daha uygun bir fiyat karşılığında satılacak. İki telefon arasında işlemci dışında başka bir farkın olup olmayacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER