Teknoloji

Galaxy S21 25W hızlı şarj adaptörüyle gelebilir

galaxy s20 fe inceleme s21

Samsung’un Galaxy S21 serisini önümüzdeki yılın ilk çeyreği içinde tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak seriye dair dedikodu ve sızıntılar daha şimdiden artmış durumda. Akıllı telefonun tasarımını gösteren taslakların ortaya çıkmasının yanı sıra, serinin kutu içeriğine dair başka bir iddia daha gündeme geldi.

İddiaya göre, S21’in kutusundan 25W hızlı şarj adaptörü çıkacak. Bu iddia iki ayrı açıdan öneme sahip. Bunların ilki, S21 Ultra’nın 45W hızlı şarj desteğiyle geleceği iddiası. S21 ile S21 Ultra arasındaki en önemli farklardan biri şarj hızı olacak gibi görünüyor. S21’in rakip olacağı iPhone 12 serisinin kutusunda şarj adaptörünün bulunmaması da ikinci nokta olarak dikkat çekiyor.

S21’in şarj adaptörüyle ilgili iddianın kaynağı ise Çin’in iletişim sertifika kurulu 3C’nin internet sitesi. Burada S21 olduğu düşünülen SM-G9910 model numaralı telefonun kutusundan 11.0VDC, 2.25A  yani 25W bir şarj adaptörüyle çıkacağı bilgisi yer alıyor. Samsung bu şarj adaptörünü Note 20 serisinin standart versiyonunda da kullanmıştı.

Galaxy S21 serisiyle ilgili iddialar, önümüzdeki dönemde de teknoloji dünyasının gündeminde yoğun şekilde yer bulacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER