Teknoloji

Galaxy S20 Ultra ve S20 Plus özel ön sipariş fırsatıyla gelecek

galaxy s20 ultra

Samsung Galaxy S20 serisi 11 Şubat itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefonların ön sipariş sürecinin 13 Mart’a kadar devam edeceği söyleniyor. İnternete sızan yeni bir görsel; Samsung’un, en azından bazı ülkelerde, Galaxy S20 Ultra ve S20 Plus modelleri için özel bir ön sipariş fırsatı sunacağını gösteriyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan görsele göre; S20 Ultra ve S20 Plus modelleri için ön sipariş verenler, Samsung’un henüz tanıtılmayan en yeni kablosuz kulaklığının sahibi olacak.

Galaxy Buds Plus adını taşıyan kulaklık hakkındaki dedikodular uzun süre önce gündeme gelmişti. Tanıtım görselindeki Galaxy Buds Plus’ın daha önceki sızıntılarda görünen kulaklıkla hemen hemen aynı olduğunu söylemekte fayda var.

Samsung’dan henüz Galaxy Buds Plus için resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak kablosuz kulaklığın da 11 Şubat’taki etkinlikte Galaxy S20 serisiyle birlikte tanıtılma ihtimali son derece yüksek görünüyor.

Sızıntılara göre, Galaxy Buds Plus’ta orijinal Galaxy Buds Plus ile benzer bir tasarım sunulacak ve kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliği bulunmayacak. Ancak daha büyük pil kapasitesi Galaxy Buds’ı seleflerinden ayıracak.

Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 ve Galaxy Buds Plus’a 11 Şubat’ta Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’in de eşlik etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER