Teknoloji

Galaxy S20 sızıntısı renk seçeneklerini gösteriyor

samsung galaxy s20

Galaxy S20 serisi, 11 Şubat itibarıyla resmen tanıtılacak. Ancak ortaya çıkan sızıntılar sayesinde şimdiden serinin üyelerine dair pek çok önemli detay ve teknik özellik biliniyor. S20 ile ilgili sızıntılara son olarak seride sunulacak renk seçenekleri eklendi.

Samsung’un S20 serisinde sunacağı renk seçeneklerinin bölgeden bölgeye farklılık göstermesi muhtemel görünüyor. Ancak şirketin renk katalogunun genel olarak oldukça göz alıcı olduğu söylenebilir. S20 ve S20 Plus modellerinde kullanıcıların karşısına Kozmik Siyah, Kozmik Gri, Bulut Mavisi ve Bulut Pembesi olmak üzere dört farklı renk seçeneğinin çıkarılması bekleniyor.

Mavi ve pembe renk seçeneklerinin önündeki “bulut” etiketinin Samsung adına yeni bir yaklaşım olduğunu söylemek gerekiyor. Şirket, Galaxy Note 9’da “menekşe moru” ve “kristal mavisi” olarak adlandırdığı iki renk seçeneği sunmuştu. “Bulut” etiketinin daha açık bir renk tonunu temsil ettiği söylenebilir.

Samsung’un Galaxy S20 serisinin amiral gemisi olması beklenen S20 Ultra için farklı bir renk seçeneği sunup sunmayacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bu modelde paslanmaz çelik çerçevenin bulunması ihtimali, renk konusunda da farklı yollara sapma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER