Teknoloji

Galaxy S20 serisinin çıkış tarihi için farklı bir iddia

galaxy s20 ultra

Samsung, Galaxy S20 serisinin üyelerini 11 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte gözler önüne çıkaracak. Güney Koreli şirketin yeni telefonlarının raflardaki yerini alması içinse şimdiye kadar çıkan haberlerde mart ayının ilk günleri işaret ediliyordu. Ancak ortaya çıkan yeni bir tanıtım materyali, şimdiye kadar konuşulanlardan farklı bir tarihi gündeme getiriyor.

Şu ana kadar çıkan haberlerde S20 serisinin tanıtımı için genellikle 6 Mart tarihi öne sürülmüştü. Hatta bazı kaynaklar, telefonun çıkışının 13 Mart’a kalabileceğini belirtmişti. Ancak duyurunun bir ay sonrasına gelen 13 Mar tarihi, kulağa pek mantıklı gelmemişti. Samsung’un merakla beklenen amiral gemilerinin çıkışını duyurunun üç hafta sonrasına atma ihtimali de bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy S10 serisini 20 Şubat’ta tanıtmış ve 8 Mart’ta da piyasaya sürmüştü. Yani şirket tanıtımın tam iki hafta sonrasında Galaxy S10 serisini ilk kullanıcılarıyla buluşturmaya başlamıştı.

İsrail merkezli Gadgety isimli internet sitesi tarafından paylaşılan yeni bir tanıtım görselinde, akıllı telefonun bu ülkedeki yerel lansmanının 20 Şubat 2020 itibarıyla gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. Haberde bu etkinliğin telefonun ülkede piyasaya çıkışı için düzenleneceği de ifade ediliyor.

Galaxy S20 serisi 20 Şubat’ta mı çıkacak?

Bu haberin S20’nin 20 Şubat’ta piyasaya çıkışını garanti etmediğini belirtmek gerek. Samsung’un geçmiş çıkış takvimlerine bakılınca 20 Şubat da erken bir tarih gibi görünüyor. 28 Şubat’ın da serinin piyasaya çıkışı için olası seçeneklerden biri olarak değerlendirildiğini belirtmekte fayda var.

Samsung’un S20 serisiyle birlikte tanıtacağı yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’in ise tanıtımdan birkaç gün sonra satışa sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER