Teknoloji

Galaxy S20 serisi için yeni bir kamera güncellemesi daha

galaxy s20 plus

Samsung, Galaxy S20 serisi için yeni bir güncelleme daha yayınladı. Çin’deki S20, S20 Plus ve S20 Ultra sahipleriyle buluşmaya başlayan bu güncelleme, nisan ayının güvenlik yamasıyla birlikte bazı kamera iyileştirmelerini de beraberinde getiriyor.

Güncellemenin açıklama bölümünde yer alan bilgilere göre; yeni güncelleme ile S20 serisinin kameralarında odaklama ve HDR performansı iyileştiriliyor. Buna ek olarak, geçiş animasyonlarında da “ince bir ayar” yapılıyor.

Samsung’un S20 serisi için yayınladığı bu son yazılım sürümü TD1 adını taşıyor. Şirket kısa bir süre önce de TCT güncellemesini kullanıcılarla buluşturmuştu. TCT güncellemesi de S20 serisinin kamera sisteminde bazı yenilikler yapmıştı.

Galaxy S20 serisi için Samsung tarafından şimdiye kadar yayınlanan güncellemelerin büyük kısmı, kamera performansını iyileştirmeye yönelikti. Şirket özellikle Galaxy S20 Ultra’nın sorunlu otomatik odaklamasını düzeltmek için kısa sürede pek çok güncelleme hazırlamıştı. Yazılım güncellemelerinin dağıtımının cihazlara ve bölgelere göre değiştiğini; bu nedenle, Türkiye’deki S20 serisi sahiplerinin bu güncellemeyle buluşmasının biraz zaman alabileceğini hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER