Manşetler

Video: Samsung Galaxy S20 Plus Kutusundan Çıkıyor

galaxy s20 plus kutu açılımı

Galaxy S20 serisi 6 Mart itibarıyla Türkiye’de satışa çıkıyor. Üç telefon barındıran serinin ortanca üyesi Galaxy S20 Plus elimize ulaştı. Galaxy S20 Plus kutu açılımı videosu ile bu telefonu kutusundan çıkarıyor, kutu içeriği ve diğer detaylara yakından bakıyoruz.

Üst sınıf Samsung Android telefonlarının klasik kutusuyla gelen S20 Plus’ın kozmik mavi renkli versiyonu elimizde. Kutunun kapağını kaldırıp telefona odaklanmadan önce kapağın içine bakın. Orada SIM kart iğnesini üstünde barındıran, içinde de hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesi bulunan bir zarf göreceksiniz.

Telefonun üstünde ekran koruyucu film mevcut. Böylelikle ek bir masrafa gerek kalmayacaktır. Hızlı şarj adaptörü, USB-C kablosu ve USB-C uçlu AKG kulaklık da kutudaki diğer bileşenler arasında yer alıyor. Ayrıca farklı kulak boyları için alternatif kulak uçları da kutuya iliştirilmiş. USB-C – USB-A adaptörü veya USB-C – 3.5mm adaptörü gibi, daha önceki Samsung telefonlarında gördüğümüz aksesuarlar bulunmuyor.

Galaxy S20 Plus’ta Android 10 ve bunun üstünde One UI 2 yüklü olarak geliyor. Samsung’un yanı sıra Google’ın ve Microsoft’un çeşitli uygulamaları yüklü durumda. İlk kurulum sırasında verilerinizi eski telefondan kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Ekran içi parmak izi sensörüne parmak izlerinizi ekleme işlemini de ilk kurulum sırasında yerine getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra yüz tanımayı da kullanmakta özgürsünüz.

Samsung Daily, dikkatimizi çeken ilk yazılım unsurlarından bir tanesi oluyor. Bixby Home ile aynı işlevi gören bu ekran ana ekranın en solundaki panelde bulunuyor. Flipboard, Spotify, Netflix gibi sık kullanacağınızı düşündüğümüz uygulamalardan içerikleri burada göreceksiniz. Kamera uygulaması ise daha önce Samsung Galaxy A51’de gördüğümüz, One UI 2 düzenlemelerini içeren bir tasarımda geliyor.

Galaxy S20 Plus ile ilgili sorularınız varsa, bunları aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşabilirsiniz. Çok yakında yayınlayacağımız Galaxy S20+ incelemesinde sorularınızı da cevaplamaya çalışacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER