Teknoloji

BTS temalı Galaxy S20 Plus ve Galaxy Buds Plus Türkiye’de ön siparişe çıkıyor

Samsung'dan BTS müzik grubu için özel Galaxy S20 Plus ve Galaxy Buds Plus

Türkiye’de Güney Koreli pop gruplarına olan gözle görülür ilgi, Samsung’u K-pop grubu temalı özel bir S20 Plus modelini ülkemize ikna etmeye yetmiş gibi görünüyor. Bu ayın ortalarında Güney Kore’de duyurusu gerçekleştirilen Galaxy S20 Plus BTS Edition ve ona eşlik eden Galaxy Buds Plus BTS Edition 1 Temmuz itibarıyla Türkiye’de ön siparişe sunuluyor.

BTS Edition modeli görünüş açısından Samsung’u amiral gemisi telefonuna benziyor. Ancak Kore pop grubunun renklerinden ilham alan canlı bir mor renkle geliyor. Arkada BTS logosu bulunurken kamera modülünde de grubun kalp simgesini görüyoruz. Yine BTS’ten ilham alan çeşitli Android temaları yüklü olarak geliyor. Ayrıca kutuda da grubun kartpostalları bulunacak.

Galaxy Buds Plus BTS Edition ise normal versiyondan sadece görünüş anlamında çeşitli farklılıklarla geliyor. Normal renklerin yerine BTS moru renkte kulaklıklar ve şarj kılıfı geliyor. Her bir kulaklık tekinde dekoratif BTS işlemeleri ve kalp simgeleri de yer alıyor.

Galaxy S20 Plus ve Buds Plus BTS Edition cihazlarının Türkiye satış fiyatları henüz belli değil. Ancak cihazların ön siparişe çıkmasıyla birlikte fiyat bilgileri de şekillenecektir. Fiyat konusundaki gelişmeleri de zamanı geldiğinde aktaracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER