Teknoloji

Galaxy S20 serisi için One UI 3 beta sürümü bir ülkede daha dağıtıma çıktı

samsung galaxy s20 ultra one ui 3 s21
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, Galaxy S20 serisi için herkese açık One UI 3 betasının testlerine ana vatanı Güney Kore’de başlamıştı. Android 11 üzerine kurulan kullanıcı arayüzünün testlerinin başka ülke ve bölgelere yayılması da fazla zaman almadı.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre, ABD’deki S20 serisi cihaz sahipleri de One UI 3’ün beta sürümünü test edebiliyor. İlk olarak serinin T-Mobile versiyonları için güncellemenin dağıtıldığı belirtiliyor. Beta testine katılmak isteyenlerin Samsung Members programına üye olması gerekiyor.

One UI 3’ün getirecekleri geliştiriciler için hazırlanan beta sürümleri sayesinde görülmüştü. Arayüzde bileşenlere erişimin hızlandırılması veya ana ekrana iki defa dokununca ekranın kapanması gibi yeniliklerin yanı sıra DeX ve Bixby güncellemeleri gibi Samsung odaklı değişiklikler de söz konusu.

One UI 3 ile birlikte Android 11’in yenilikleri de S20 serisinin kullanıcılarına ulaştırılacak. Bunlar arasında güncellenmiş medya kontrol araçları ve bildirim paneli iyileştirmeleri bulunuyor. One UI 3 beta paketi, Android’in Ekim 2020 güvenlik yamasını da barındırıyor.

Galaxy S20 serisi için One UI 3 beta sürümünün yakında Almanya, Çin, Hindistan, İngiltere ve Polonya’da da dağıtıma çıkacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER