Teknoloji

Galaxy S20’nin rezervasyon sayfası erişime açıldı

samsung galaxy s20

Samsung, Galaxy S20 serisini ve yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip’i 11 Şubat’ta gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkacak. Güney Koreli şirket, “Samsung Unpacked 2020” adını taşıyan etkinliği için yayınladığı en son tanıtım videosunda “Geleceğin şeklini değiştir” gibi iddialı bir slogan kullanmıştı.

S20 serisinin 11 Şubat’taki tanıtım etkinliğinin hemen ardından ön siparişe açılması bekleniyor. Samsung’un ABD için rezervasyon sayfalarını aktif hâle getirmesi de bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Ana rezervasyon sayfasına erişim için bir Samsung hesabına sahip olmak gerekiyor. Bu sayfada ön sipariş için rezervasyon oluşturulabiliyor. Asıl açılış sayfasında ise kullanıcıların ön siparişlerin başlangıcından haberdar olmak için bilgilerini girmesi gerekiyor. Bu sayfada kullanıcılardan kişisel bilgilerinin yanı sıra hangi operatörü tercih ettiklerini de aktarmaları isteniyor. Sayfada S20 adının geçmediğini belirtmekte fayda var.

Galaxy S20 teslimatları ne zaman başlayacak?

S20 serisi için sevkiyatların 6 Mart itibarıyla başlaması bekleniyor. Bu konuda Samsung’dan henüz resmi bir açıklama gelmese de, dedikodular 6 Mart’ı işaret ediyor. Akıllı telefonun Samsung’un ana vatanı olan Güney Kore’de ise daha önce satışa sunulabileceği söyleniyor.

S20 serisiyle aynı tarihte tanıtılacak katlanabilir telefon Galaxy Z Flip’in ise biraz daha önce piyasaya çıkması öngörülüyor. Samsung’un katlanabilir ekranlı Motorola Razr ile rekabet adına 14 Şubat’ta piyasaya çıkarabileceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER