Teknoloji

Galaxy S20 Lite çıkış tarihi için yeni iddia

galaxy s10 lite s20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Galaxy S20 Lite isimli bir telefon çıkarmayı planladığına dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Şimdi de bu akıllı telefonun kullanıcılarla buluşacağı tarih için yeni bir iddia ortaya atıldı. Güney Koreli yayın organı ETNews’in haberine göre, S20 serisinin uygun fiyatlı üyesi ekim ayında kullanıcılarla buluşacak.

Habere göre, akıllı telefonun kesin ismi için hâlâ bir karar verilmiş değil. Samsung’un telefonu “Galaxy S20 Pen Edition” adıyla çıkarabileceği belirtilirken; bu isim cihazın S Pen ile birlikte geleceğini ve Note serisine yakın duracağını gösteriyor.

“S20 Fan Edition” ve “S20 Lite” da diğer isim seçenekleri arasında yer alıyor. Daha önceki iddialara göre, bu telefonda da Snapdragon 865 işlemci bulunacak. Cihazın kutusundan One UI 2.5 kullanıcı arayüzüyle çıkması bekleniyor.

Samsung’un yol haritasında öncelikli olan cihaz ise Galaxy S20 Lite değil. Şirket şu anda ağustos ayında gerçekleştireceği Note 20 serisi tanıtımına odaklanmış durumda. Aynı etkinlikte Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G modellerinin de tanıtılması beklentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER