Teknoloji

Benchmark testi Galaxy S20 Lite hakkındaki iddiayı doğruluyor

galaxy s10 lite s20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un Galaxy S10 Lite’ın takipçisi üstünde çalıştığına dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu cihazın çıkışı için oklar ekim ayını işaret etse de; Geekbench’in veri tabanında görülen bir test sonucu, Galaxy S20 Lite adını taşıması beklenen telefonun öngörülenden daha erken bir tarihte resmiyet kazanabileceğini gösteriyor.

Daha önceki sızıntılarda S20 Lite’ın Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle geleceği belirtilmişti. Benchmark testinin sonucu bu iddiayı doğrular nitelikte. 1.8 GHz hızındaki Snapdragon 865’e 6 GB RAM’in eşlik edeceği de sonuç sayfasında görülüyor.

Akıllı telefonda Samsung’un One UI 2.5 kullanıcı arayüzünün bulunacağı da daha önceki sızıntılarda gündeme gelmişti. Bu kullanıcı arayüzünün Android 10’u tamamlaması, ve S20 Lite’ın daha sonra Android 11 güncellemesini alması sürpriz olmayacaktır.

Galaxy S20 Lite, Samsung’un ajandasında şu an için öncelikli bir cihaz değil. Güney Koreli üretici hâlihazırda 5 Ağustos’ta gerçekleştireceği Note 20 serisinin tanıtım etkinliğine hazırlanıyor.

İLGİLİ HABERLER