Teknoloji

Galaxy S20 güncellemeyle Note 20 özelliklerine kavuşuyor

samsung galaxy s20 ultra one ui 3 s21

Samsung’un One UI kullanıcı arayüzünün yeni versiyonu bu ayın başlarında Galaxy Note 20 serisiyle birlikte duyurulmuştu. Şirket, yeni sürümü Galaxy S20 serisinin cihazlarıyla buluşturmaya da başladı.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre; İtalya, Macaristan, Portekiz ve Hollanda gibi Avrupa ülkelerindeki kullanıcılar bu yeni sürümle tanışmaya başlamış durumda. S20 5G, S20 Plus ve S20 Ultra modellerinin yeni One UI sürümünü alan ilk cihazlar olduğu belirtiliyor.

One UI 2.5 güncellemesi Note 20 serisindeki bazı özellikleri S20 serisine getiriyor. Bunlar arasında en dikkat çekici seçenek olarak kablosuz DeX desteği ön plana çıkıyor. Telefonun ekranını destekleyen TV’lere yansıtan bu özellikte cihazın ekranı bir izleme dörtgeni işlevi görüyor.

galaxy s20

Güncelleme bazı yeni kamera özelliklerini de beraberinde getiriyor. Bunlardan biri olan Pro Video Modu sayesinde kullanıcılar telefonun farklı mikrofonları arasında rahatlıkla geçiş yapabilecek. 8K 24fps video kayıt desteği de güncellemeyle sunulan özellikler arasında bulunuyor.

One UI 2.5 sayesinde sesli kayıtlar ve yazılı notlar eşleştirilebiliyor. Buna ek olarak, Galaxy cihazlarla Wi-Fi bilgilerini paylaşmak da kolaylaşıyor. Kısa süre içinde tüm Galaxy S20 cihazlarının güncellemeyi alması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER