FırsatlarManşetler

Günün Fırsatları: Samsung Galaxy S20 FE, Galaxy Tab S7 FE, Xiaomi 4K TV Stick

galaxy s20 fe

Akıllı telefon satın almak isteyenler için dikkat çeken iki fırsat var. Bunlardan bir tanesi n11’de satılan Samsung Galaxy S20 FE 256 GB (Snapdragon) Samsung Türkiye Garantili ürünü oluyor. Bu ürünü 9599 TL gibi bir fiyattan satın almak mümkün oluyor. Anlaşılacağı üzere, bu telefon Snapdragon 865 işlemciyle birlikte sunuluyor. Performans tarafında kullanıcıları memnun edecektir. Öte yandan kamerasıyla da iyi işler çıkarabilirsiniz. Daha önce bu telefonu incelemiştik, merak edenler Samsung Galaxy S20 FE incelemesine göz atabilirler.

Bir başka indirim ise yine n11’de satılan Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8 GB 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününde bulunuyor. Şu anda Note 11 serisi en güncel seri olsa da, sahip olduğu özellikleri ve 7249 TL’lik fiyatıyla Redmi Note 10 Pro da cazip bir seçenek gibi görünüyor. 6.67 inç Full HD ekran, Snapdragon 732G işlemci, 5020 mAh kapasiteli pil, dört arka kamera, 16 megapiksel ön kamera gibi özellikleri bulunuyor.

Tablet satın almayı düşünenler için Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi SM-T733 4 GB 64 GB 12.4″ Tablet 6098,99 TL’lik fiyattan satılıyor, 200 TL civarında bir indirim var. 12.4 inç büyük ekranıyla geniş bir görüntüleme alanı sunmakla birlikte özellikleri ile biraz daha orta segment bir tablet niteliğini taşıyor. Daha çok internette gezinme, film izleme gibi işler için elverişli olacaktır. Merak edenler için burada incelemesi yer alıyor.

Sahip olduğu 4K TV’yi daha akıllı bir televizyon hâline getirmek isteyenler için, Türkiye’de yeni satışa sunulan Xiaomi 4K TV Stick Medya Oynatıcı (Xiaomi Türkiye Garantili) iyi bir seçim olacaktır. Piyasa fiyatına göre 100 TL civarında bir indirimle Amazon Türkiye’de satılan bu multimedya aygıtı, TV’nin HDMI portuna bağlanıyor. Android TV özelliklerini televizyona kazandırıyor. 4K çözünürlüklü YouTube veya Netflix videolarını izlemek için iyi bir yöntem olacaktır. Bununla birlikte TV+, D-Smart Go gibi servislerden de uygulamaları aracılığıyla yararlanabilirsiniz.

Yine Amazon Türkiye’de dikkat çeken bir başka indirim fırsatı ise LG UltraGear 32GN600-B 31.5 inch Gaming Monitor oyuncu monitöründe var. 31.5 inç ekran, 1440p çözünürlük, 165Hz yenileme hızı gibi özellikleriyle, 1000 TL’yi aşkın bir indirimle satılıyor. Aslında bu indirimle birlikte biraz daha fiyatının hakkını veren bir ürün hâline geliyor. HDR 10 ve AMD FreeSync desteğinden de bahsetmeden geçmeyelim.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER