FırsatlarManşetler

Galaxy S20 FE’de dikkate değer bir indirim var (Günün Fırsatları)

galaxy s20 fe

Akıllı telefon satın almayı düşünenler için bugün ilgi çekici fırsatlar var. Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G Cep Telefonu GittiGidiyor’da 7000 TL’nin hemen altında fiyatıyla satılıyor. Üstelik teknik özellikler listesinden anladığımız kadarıyla Snapdragon 865 işlemcili versiyonu satılıyor. Fiyatına göre iyi performans sunacağını ve güncelleme desteğinin de hemen kesilmeyeceğini söyleyebiliriz. 512 GB kapasiteli ve beyaz renkli bir iPhone 13 isteyenler için, GittiGidiyor’da satışta olan Apple iPhone 13 Cep Telefonu 512 GB Beyaz dikkate değer gibi görünüyor.

Samsung Galaxy M52 128 GB, Siyah modeli ise Amazon.com.tr’deki fırsat ürünlerinden. 5399 TL’lik fiyata sahip ürünün mavi rengi de aynı fiyata satılıyor. Bu arada Amazon’da, Baseus Şarj Aletleri ve Powerbankler’de %27 oranına varan büyük fırsat var. Kulaklık satın almak isteyenler ise GittiGidiyor’da JBL T225 TWS Bluetooth Kulaklık Mavi fırsat ürününe göz atabilirler.

Dizüstü bilgisayar isteyenler için Asus ZenBook 13 UX325JA-KG285 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) ürünü GittiGidiyor’da 10 bin TL’nin hemen altında fiyattan satılıyor. Xiaomi Pad 5 Tablet de yine aynı sitede 5255 TL, satıcısı ise Mi Store. Dosyalarını her yere rahatlıkla taşıyabileceği bir hard disk isteyenler için Samsung M3 1 TB HDD STSHX-M101TCB Taşınabilir Harddisk de indirimle birlikte 599 TL’Lik fiyattan satılıyor.

Bu arada iki ekranla çalışmanın kolaylığını her yerde yaşamak isteyenler için ASUS Zenscreen MB16AMT 15,6 taşınabilir USB Monitör dikkate değer bir indirim fırsatıyla sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER