Teknoloji

Galaxy S20 bu kez de Samsung tarafından sızdırıldı

samsung galaxy s20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S20 serisi hakkındaki sızıntılar uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılar sayesinde S20 hakkındaki pek çok detayı şimdiden öğrenmek mümkün oldu. En yeni S20 sızıntısı doğrudan Samsung’dan geldi. Güney Koreli şirket, S20’ye ait pazarlama materyallerini yanlışlıkla kendi internet sitesinde yayınladı.

Samsung’un yanlışlıkla yaptığı paylaşım, telefonla ilgili bazı dedikoduları doğruluyor. S20 ismi, ekran üstündeki deliğe yerleştirilen ön kamera ve uzun kamera çıkıntısı gibi özellikler doğrulananlar arasında öne çıkıyor. Sızıntı S20 için hazırlanan ve üzerinde LED noktalar bulunan gri bir kılıfı da gözler önüne seriyor. Samsung geçtiğimiz yıl Galaxy S10 için de benzer bir kılıf sunmuştu.

Fotoğraflar, Samsung’un bir Avrupa ülkesindeki çevrimiçi mağazasında paylaşılmış gibi görünüyor. WinFuture sitesinde yer alan habere göre, fotoğraflar kısa süre içinde internet sitesinden kaldırıldı.

Samsung daha önce de benzer sakarlıklara imza atmıştı. Şirket geçtiğimiz ağustos ayında tanıttığı Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus’ı da aynı şekilde sızdırmıştı.

Galaxy S20 serisi 11 Şubat’ta tanıtılacak

Sızıntının zamanlamasının Samsung adına talihsiz olduğu söylenebilir. Şirket, S20 serisini 11 Şubat’ta gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde gözler önüne çıkaracak. Tanıtıma bu kadar az kalmışken şirketin kendi eliyle böyle bir sızıntıya yol açması “can sıkıcı” olarak değerlendirilebilir.

Samsung, S20 serisinde kullanıcılarına S20, S20 Plus ve S20 Ultra olmak üzere üç farklı model sunacak. S20 serisinin yanı sıra Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip‘in de etkinlikte gözler önüne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER