Teknoloji

Galaxy S11e fotoğrafları sızdı, büyük kardeşlerine daha çok benzeyecek

samsung galaxy s11e
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçen hafta sonuna girmeden hemen önce Galaxy S11’in nasıl olabileceğini sızan bazı bilgilerden yola çıkılarak üretilmiş üç boyutlu taslaklar sayesinde görmüştük. Hem önde hem de arkada dikkate değer değişiklikler olacak gibi görünüyor. Özellikle tasarım ve kameraların konumları konusunda yenilikler göze çarpıyor. 2020 model Galaxy S serisinin daha uygun fiyatlı versiyonunda da değişiklikler olacak gibi görünüyor.

Sızan bir başka parti üç boyutlu taslak fotoğrafa baktığımızda, Galaxy S11e’nin de Galaxy S11 ile hemen hemen aynı tasarıma sahip olacağını görüyoruz. Bu da tüketicilerin karar vermesini daha da zor hâle getirecektir.

Bu yılın Galaxy S10 ve Galaxy S10e modellerine baktığımızda, aradaki tek büyük fark fiyat değildi. İki telefon tasarım ve temel özellikler bakımından aynı gibi görünse de, bazı açılardan farklılıklar vardı ve bunlar Galaxy S10e’yi diğerinden kolaylıkla ayırmayı sağlıyordu. Bunların arasında düz ekran da bulunuyordu. Aynı zamanda S10 ve S10+’ın arkasında üçüncü bir kamera bulunuyordu. Bu arada S10e’nin parmak izi okuyucusu da cihazın kenarında yer alıyordu.

galaxy s11e

Aradaki farklar gelecek yılın modellerinde olmayacak gibi görünüyor. Pricebaba’nın ürettiği ve @OnLeaks Twitter hesabının yayınladığı taslak fotoğraflar bunu gösteriyor. Ön tarafa baktığımızda ön kameranın ekranın üst kısmında ortalandığını görüyoruz. Aynı zamanda Galaxy S11’deki gibi kavisli bir ekran da mevcut.

Arkada ise 3×2’lik, dikdörtgen şekilli kamera çıkıntısını görüyoruz. Burası Galaxy S11’dekinden farklı olarak üç kameraya ev sahipliği yapabilir. Kenar tuşları da daha yüksek fiyatlı modelle uyum gösteriyor. Kenarda özel parmak izi sensörünün bulunmaması da parmak izi okuyucusunun ekrana entegre edileceğini gösteriyor. Bu açıdan da Galaxy S11e, daha pahalı olan kardeşlerinin seviyesine çıkmış olacaktır.

galaxy s11e

Sonuç olarak, Galaxy S11e modeli daha yüksek fiyatlı kardeşleriyle, yani Galaxy S11 ve S11 Plus modelleri ile boyut ve fiyat dışında aynı olacaktır. Bu durum fiyata ne oranda yansıyacak, onu da göreceğiz. Bu yıl Galaxy S10e’nin satmasında telefonun fiyatının da etkisi olmuştu. Telefon Türkiye’de 5500 TL gibi, nispeten uygun bir fiyat noktasından satışa sunulmuştu.

İLGİLİ HABERLER