Manşetler

Samsung Galaxy S10 serisinin üç müstakbel üyesi yan yana görüldü

galaxy s10

Samsung, Galaxy serisinin gelecek nesil üyesi Galaxy S10’u ve aynı zamanda düzgün bir şekilde çalışan katlanabilir telefonunu gelecek ay düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tanıtmaya hazırlanıyor. Popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass’ın paylaştığı son fotoğraf; Galaxy S10E, S10 ve S10+ modellerini yan yana gösteriyor.

Geçtiğimiz sonbahardan beri Galaxy S10’un üç farklı çeşitle geleceği söyleniyor. S10 ve S10+’ın kavisli OLED ekran, selfie kamerası deliği, parmak izi ekran okuyucusu gibi özelliklerle geleceği söyleniyor. Aynı zamanda daha ucuza satılacak, muhtemelen S10E adını taşıyacak üçüncü bir modelden bahsediliyor. Ayrıca Samsung’un, ABD’de bu telefonun 5G versiyonunu satmak için Verizon ile de görüşmeler yaptığı öne sürülüyor.

Blass’ın ocak ayının başlarında yayınladığı bir başka sızıntı da, S10 modelini önden gösteriyordu. Bu fotoğrafta da ince ekran çerçevesi ve ön kamera için ekranda açılmış delik dikkat çekiyordu.

Blass, paylaştığı yeni fotoğrafta Galaxy S10 serisinin şeffaf kılıflar içinde gösterildiğini belirtiyor. Solda S10E, ortada S10, sağda da S10+ yer alıyor. S10E’nin arkasında iki kamera varken, diğer ikisinde üç adet arka kamera bulunuyor. Ayrıca S10+’ın ekranında daha büyük bir delik, dolayısıyla bir çift kamera yer alıyor.

Galaxy S9’un umulan satış grafiğini sergilememesi ve 2018’in son çeyreği için keskin kâr düşüşü tahminlerinin yapılması ışığında, Samsung’un Galaxy S10 serisine büyük umut bağladığını söylemek yanlış olmaz. Galaxy S9 serisi, bir önceki yılın telefonunu tamamlayıcı nitelikte bir güncelleme olmuştu. Galaxy S10 ile birlikte radikal değişiklikler tüketicileri bekliyor. Belki Samsung 2019’da onları cezbetmeyi başarabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER