FırsatlarManşetler

Galaxy S10+ sahibi olmak isteyenler için indirim fırsatı

galaxy s10 note 10 güncelleme google
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung şu sıralar Galaxy S20 Fan Edition gibi nispeten uygun fiyatlı ve amiral gemisi telefon seviyesinde özellikler sunan bir Android telefonun tanıtımını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Bununla birlikte şirketin geçen yıl satışa sunduğu amiral gemisi telefonlar da ilgi görmeye devam ediyor. Bu telefonların fiyatları indirime girdikçe sundukları fiyat-performans oranı daha da artıyor. Galaxy S10+ da böyle bir ürün ve bu Android telefona GittiGidiyor’da 5299 TL’lik fiyat üzerinden sahip olabilirsiniz.

Samsung Türkiye tarafından bu mağaza üzerinden satılan Android telefonun liste fiyatı 5999 TL olarak veriliyor. Böylelikle 700 TL’lik bir indirim elde ediliyor. Samsung’un kendi online mağazasındaki 5499 TL’lik fiyata göre de 200 TL’lik bir avantaj var. Galaxy S10+, ekranı, işlemcisi, kamera sistemi ve diğer özellikleriyle de üst sınıf telefon deneyimini yaşatacaktır. Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz Galaxy S10+ ve S20+ karşılaştırması da bu iki telefon arasında performans ve diğer unsurlar açısından çok büyük fark olmadığını gösteriyordu.

Galaxy S10 Plus Satın Al (GittiGidiyor)

iPhone 11 Pro Max 64 GB

iphone 11 pro max inceleme 12
iPhone 11 Pro Max

Apple’dan yeni iPhone 12 modellerini beklerken iPhone 11 Pro serisinde de stokları eritme amaçlı fiyat indirimleri görmeye başlıyoruz. Hepsiburada’da 64 GB kapasiteli iPhone 11 Pro Max’i yüzde 6 indirimle satın alabilirsiniz. Detaylar için inceleme yazımıza göz atın.

iPhone 11 Pro Max 64 GB Satın Al (Hepsiburada)

Samsung Galaxy Tab A 8 SM-T290

galaxy tab a 8 satın alEBA ve online eğitim için uygun bir tablet isteyenler için Galaxy Tab A modeli 1274 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. 8 inç, 1280 x 800 piksel ekran, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza gibi özellikleri bulunuyor.

Samsung Galaxy Tab A 8 SM-T290 Satın Al (Trendyol)

Everest SC-HD03 1080p Full HD USB PC Kamera

Uzaktan eğitim veya evden çalışma için bilgisayarına takabilecek uygun fiyatlı bir web kamerası arayanlar için 1080p Full HD destekli bu Everest kamerası bir seçenek olabilir. Yorumlarda balık gözü efektinin görüldüğü ve mikrofon kalitesinin çok iyi olmadığı söyleniyor. Buna rağmen fiyatına göre iyi bir ürün olduğuna dair yorumlar geliyor.

Everest SC-HD03 USB PC Kamera Satın Al (Trendyol)

JBL Quantum 300 7.1 Surround Mikrofonlu Gaming Kulak Üstü Kulaklık

Oyun oynarken kaliteli bir kulak üstü kulaklık isteyenler için JBL Quantum 300 önerilir. Hepsiburada’da indirimli olarak satılan bu ürün online görüşmeler için de kullanışlı olacaktır.

JBL Quantum 300 Satın Al (Hepsiburada)

HP ProBook 440

hp probook 440Sahip olduğu özellikler birçok çalışanın işini rahatlıkla yerine getirmesini sağlayacaktır. Ancak Windows 10 için ek lisansa ihtiyaç var. 14 inç Full HD ekran, Intel Core i7-10510U işlemci, 8 GB RAM, 256 GB SSD, MX130 GPU gibi özellikleri var.

HP ProBook 440 Satın Al (Hepsiburada)

Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol

PS5’in çıkmasına birkaç hafta kala PlayStation 4 konsolların fiyatının düşmesini bekleyen ve indirimlerden yararlanmayı bekleyenler için dikkat çeken bir indirim var.

Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol Satın Al (Hepsiburada)

  • Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
  • Fiyatlar yayın tarihinde geçerlidir, değişiklik gösterebilir, ürün mağazadan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER