Manşetler

Samsung Galaxy S10 Ön İnceleme – Video

samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 serisinin amiral gemisi üyesi olarak 6.1 inç ekranlı Galaxy S10’u göstersek yanlış yapmış olmayız. Her ne kadar Galaxy S10+ daha büyük ekranıyla çekici dursa da, hem fiyatı hem de ekran büyüklüğü ve kompaktlık arasında kurduğu dengeyle, Galaxy S10 birçok tüketicinin ilk tercihi olabilir.

Galaxy S10’un tasarımı, malzeme kalitesi ve verdiği his bakımından daha büyük ekranlı Galaxy S10+’tan çok büyük farkı bulunmuyor. Sadece ekranın sağ üst köşesinde yer alan selfie kamera deliği daha küçük. Samsung bu telefonda sadece tek bir ön kameraya yer verdiği için dairesel bir delikten fazlası yok. 6.1 inç ekran Dynamic AMOLED teknolojisine sahip. İlk görünüş itibarıyla gayet parlak ve canlı duruyor. Galaxy S10+’ın ekranına göre bir fark da göremedik. Kamera deliği görsel deneyimde büyük bir sorun çıkarmıyor. Ses sistemi de, Galaxy S10+’taki kadar güçlü ve zengin.

Galaxy S10’un arkasında da Galaxy S10+’ta olduğu gibi üç adet kamera var. Bu kameralar aynı niteliklere sahip. Kamera arayüzü oldukça hızlı görünüyor. Kameralar arasında geçiş de hızlı. OneUI tabanlı kamera arayüzünü kontrol etmek de epey kolay. Samsung’un Galaxy S10 ailesinde sunduğun Instagram modu ve benzeri özelliklerle bu telefon, sosyal medyada beğeni toplayacak fotoğraflar çekmenin peşinde olanlar için ideal görünüyor. Ayrıca 10 megapiksel ön kamerasıyla 4K video çekimi yapma imkanı onu video günlükleri çekenler için çekici kılacaktır.

3400 mAh kapasiteli pil bu ekran büyüklüğü ve işlemci için bir günü rahatlıkla çıkaracak gücü sunar gibi görünüyor. Kablosuz şarjın yanında başka cihazları da şarj etmeyi sağlayan PowerShare özelliği mevcut. Samsung, bu özelliği Galaxy S10 ile birlikte tanıttığı aksesuarları kablosuz şarj etme imkanıyla tanıtıyor ki, başka telefonları şarj etmekten daha çok, aksesuarları şarj edebilmek bu özelliği daha da ilginç ve kullanıcı gözünde kullanışlı hâle getiriyor.

Galaxy S10’un 128 GB kapasiteli versiyonu 6599 TL’lik fiyattan Türkiye’ye giriş yapıyor. Günümüzün akıllı telefon piyasası değerlendirildiğinde, Samsung’un Galaxy S10 için isabetli bir fiyatlandırma yaptığını söyleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER