Teknoloji

Galaxy S10 modellerinin içini yansıtan duvar kağıtları çıktı

galaxy s10 duvar kağıtları

Türkiye’de de satışa çıkan Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ ve Galaxy S10e modellerinden bir tanesine sahip olduktan sonra, telefonun içini dışına yansıtmak ister misiniz? Genellikle gerçekleştirdiği söküm işlemleriyle bildiğimiz iFixit, bu telefonların içerisindeki bileşenleri düzenli biçimde gösteren özel duvar kağıtlarını yayınladı.

Telefonun içindeki donanım bileşenlerini ana ekrana getiren bir duvar kağıdı kullanmak hem garip hem de biraz kafa karıştırıcı görünebilir. Ancak sahip olduğunuz S10 modelini incelemek için sizden ödünç isteyen bir kişinin aklını, sıra dışı duvar kağıdıyla karıştırabilir, hatta onları kandırabilirsiniz.

Galaxy S10 serisinde görünüş açısından çok özel ya da olağanüstü bir şey bulunmuyor. Soğutma sisteminde birtakım gelişmeler söz konusu, ancak duvar kağıdına ilk bakışta, eğer çok iyi bilmiyorsanız, bunları ayırt etmeniz de çok mümkün görünmüyor.

Eğer Galaxy S10, S10+ ya da S10e’yi satın almakta hızlı davrandıysanız, bu bağlantıya tıklatarak iFixit’in özel duvar kağıtlarının olduğu sayfaya gidebilir, uygun duvar kağıdının tam çözünürlükte görebilirsiniz. Daha sonra da istediğiniz fotoğrafı Android telefonunuza kaydedip duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz. Bu arada Creative Electron tarafından üretilmiş X ışını versiyonu duvar kağıdı da seçenekler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER