Teknoloji

Galaxy S10 konsepti heyecan verici bir telefonu işaret ediyor

galaxy s10 konsept
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy S10, 2019’un merakla beklenen akıllı telefonları arasında bulunuyor. Şubat ayında tanıtılması beklenen cihazla ilgili pek çok sızıntı ve iddia uzun süredir etrafta dolaşıyor. Concept Creator tarafından hazırlanan konsept S10 tasarımı, heyecan verici bir telefonun kullanıcıların karşısına çıkabileceğini gösteriyor.

Concept Creator’ın daha önceki sızıntılar doğrultusunda hazırladığı konseptte telefonun ön panelinin neredeyse ekranla kaplandığı görülüyor. Infinity-O tasarımına sahip ekranın sağ üst köşesinde ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak bir delik bulunuyor. Şirket, Infinity-O tasarımını ilk olarak kısa süre önce tanıttığı Galaxy A8s‘te kullanmıştı.

Concept Creator’ın tasarımlarında S10 ve S10+ arasındaki belirgin bir fark dikkat çekiyor. Standart S10’un ekranının sağ üst köşesinde tek bir kamera bulunuyor. S10+’ta ise çift ön kamera yer alıyor. Konsept tasarımın arka paneline geçildiğinde ise üç lensli bir arka kamera modülünün yer alacağı görülüyor. Apple, Google ve Huawei gibi şirketlerin akıllı telefon kameralarında kaydettiği ilerleme son dönemde daha sık konuşulsa da, Samsung’un da bu konudaki uzmanlığını göz ardı etmemek gerekiyor.

Samsung Galaxy S10 serisinin tanıtımı için tüm oklar şubat ayında Barselona’da gerçekleşecek 2019 Mobil Dünya Kongresi’ni (MWC 2019) işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER