Teknoloji

Samsung Galaxy S10 için ön sipariş verenlere sürpriz yapabilir

samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 ailesiyle ilgili haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Güney Koreli şirketin yeni akıllı telefonlarıyla birlikte Galaxy Buds olarak anılan bir kablosuz kulaklığı tanıtacağı iddiası da kısa süre önce gündeme gelmiş ve bu iddia, kulaklığa ait olduğu belirtilen bir fotoğrafla da desteklenmişti.

Galaxy Buds ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi. GalaxyClub sitesinde yer alan habere göre, S10 tanıtımı için Rusya’da hazırlanan tanıtım sayfasında telefonun 20 Şubat-7 Mart tarihleri arasında ön siparişte bulunacağı belirtiliyor. Bu bilgi, telefonun 8 Mart’ta dünya genelinde satışa sunulacağı iddiasıyla örtüşüyor. Aynı sayfada S10 için ön sipariş verenlerin Galaxy Buds’a ekstra bir ücret ödemeden sahip olabileceği belirtiliyor.

samsung galaxy budsBu teklifin tüm S10 modelleri için geçerli olup olmadığı şu an için bilinmiyor. Samsung’un sadece S10 veya S10+ sipariş edenlere böyle bir sürpriz yapması ve S10e sipariş edenlere bu imkanı sunmaması muhtemel görünüyor. Ancak Güney Koreli şirketin yeni akıllı telefonları için ön sipariş verenlere bu tarz armağanlar sunmayı adet hâline getirdiğini de unutmamak gerekiyor.

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy Buds, 20 Şubat’ta resmi olarak gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER