Samsung, bazı bölgelerde Android 11 ve One UI 3’ün nihai sürümünü Galaxy S20 serisinin sahipleriyle buluşturuyor. Ancak 2019’da çıkan Galaxy S10 serisinin kullanıcıları için bu bekleyiş biraz daha uzun sürecek gibi görünüyor.
Güney Koreli şirket, One UI 3’ün ikinci beta sürümünün S10 serisinin dağıtımına biraz gecikmeyle de olsa başladı. Samsung normal şartlar altında bu sürümü geçtiğimiz hafta dağıtıma çıkarmayı planlıyordu. Beta sürümünün dağıtımı Birleşik Krallık, Güney Kore ve Hindistan’da yapılıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung, Galaxy S26 Ultra ekran sorunu için ücretsiz çözüm sunuyor

Samsung Galaxy S27 Pro için 12 MP telefoto kamera iddiası

Samsung Galaxy Z Fold 8 beklentileri aştı, teslimatlar ertelenmeye başladı

Samsung Galaxy S27 Ultra kamera çıkıntısını böyle küçültebilir

Samsung Galaxy S27 Ultra’da yılların kamerası tarihe karışabilir
ZTL8 numaralı yeni beta sürümü, Samsung Members kullanıcıları tarafından tespit edilen bir çok problemi ortadan kaldırıyor. Kamera deneyiminin artık daha pürüzsüz hâle geldiği belirtilirken, Home UI arayüzünün de yeniden başlatma döngüsüne girmeyeceğinin altı çiziliyor.
Samsung’un Note 10 serisinde de ikinci One UI 3 beta sürümünün dağıtımına yakında başlaması bekleniyor. Note 10 serisi için de geçtiğimiz hafta dağıtımın yapılması planlanmış, ancak S10 serisiyle benzer nedenlerden ötürü dağıtım ertelenmişti.
[irp]
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Galaxy S10 serisi için One UI 3 arayüzünün nihai sürümünün önümüzdeki ay itibarıyla başlaması planlanıyor.


